Nicole Falciani släpper bok om att leva med reumatism – Olofström

Nicole Falciani släpper bok om att leva med reumatism

Nicole var 6 år gammal när hon och hennes föräldrar märkte att något inte var som det skulle, men det tog ytterligare 6 år innan hon fick en diagnos.

Nicole är en av de över 1 miljon svenskar som lever med reumatism. I sin bok som släpps på Internationella Reumatikerdagen idag, den 12 oktober berättar hon sin historia.

I boken får vi följa Nicoles resa från de första symptomen till diagnosen vid 12 års ålder. Länge var vardagen styrd av sjukhusbesök. Idag kan hon någorlunda hantera sin sjukdom men kämpar fortfarande dagligen för att må så bra som möjligt. Boken innehåller också tips, pepp och vägledning för andra i samma situation eller närstående till personer som har reumatism.

Jag har valt att skriva den här boken om reumatism då sjukdomen är en enormt stor del av mitt liv. Jag har varit sjuk sedan jag var sex år gammal och jag vill uppmärksamma denna kroniska, osynliga sjukdom. Jag vill visa att ingenting är omöjligt trots att man är sjuk. Det kan absolut vara ett hinder, och vägen är inte alltid spikrak, men det går om man vill.

Lever du med reumatisk sjukdom? Bli medlem idag!

Som ambassadör för Reumatikerförbundet vill Nicole uppmuntra dig som lever med reumatisk sjukdom att bli medlem I Reumatikerförbundet! Vi behöver dig! Som medlem kan du både ge och få. Du som levt med din sjukdom länge kan få vara ett stöd för andra. Du som kanske nyss fått din diagnos kan få stöd från andra som gått igenom det du nu går igenom. Behöver du oss?

Vi lottar ut Nicoles bok till nya medlemmar

Bland de som blir medlemmar under oktober och november lottar vi ut ett antal signerade exemplar av Nicoles nya bok.

Du som redan är medlem kan också få tag på en bok – den finns att köpa till ett rabatterat medlemspris inne på shopen i inloggad.reumatiker.se. När du köper din bok där går dessutom en del av priset till Reumatikerförbundets insamlingsarbete!

Nicole Falciani